Saltar a continguts

Associació de Veïns Barri Monestir, Plaça d'en Coll i Sant Francesc

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

07/10/2008
MOLTA PARTICIPACIÓ A LA 6na. FESTA DEL BARRI DEL MONESTIR

Els dies 2, 3 4 i 5 d'Octubre, hem celebrat la 6 na edició de la Festa del Barri del Monestir.

Més d'un miler de persones han gaudit de la Festa Major del Barri del Monestir durant tot el cap de setmana. La celebració va començar el dijous dia 2 amb la xerrada col·loqui sobre la Violencia de gènere, a càrrec de la Professora Margarita Bonet .
Hem continuat les activitats el divendres amb una exposició de cases de suro en miniatura a la Casa de Cultura , on van asistir el Sr. Alcalde i el Regidor de Cultura Sr. Escura. Segons l'organització aquesta ha estat una de les activitats amb més concurrència de la Festa.

Una cercavila pels carrers del barri va donar el tret de sortida de les activitats del dissabte. L'acte, que va començar a dos quarts d'onze del matí a la plaça Sant Francesc, va comptar amb la participació del grup de percussió Kimbala i els cap-grossos.

Posteriorment ha tingut lloc a la mateixa plaça una botifarrada popular que va comptar amb la participació dels veïns del barri. Des de les deu del matí fins a les dues de la tarda els més petits han gaudit dels inflables situats a la plaça.

Un torneig de bolos ha iniciat l'agenda de diumenge. Una paella i uns balls populars han aplegat a la tarda prop de 500 veïns.




Enllaç: Mira el vídeo