Saltar a continguts

Associació de Veïns Barri Monestir, Plaça d'en Coll i Sant Francesc

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Presentació Monestir AAVV

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL MONESTIR
St. Francesc - Plaça d'en Coll - Av. Cerdanyola
L'associació de veïns s'arrela als antics barris de St. Francesc, Plaça d'en Coll i Av Cerdanyola.
Aquests territoris que fa uns anys eren per si mateixos una entitat amb personalitat propia, han esdevingut avui en dia la vertebració natural d'un nou barri de Sant Cugat, donat que el neixament del Barri de Coll Favà o el de Torreblanca, han donat un espai natural on hi te cabuda el Barri del Monestir.

Aquest fet, ha donat lloc a noves necessitats dels veïns dins l'entramat de la ciutat, des de transport públic fins als educatius, passant pels sanitaris o de equipaments socials necessaris per tenir un equilibri propi.
VOLEM SER PER CAMINAR
El valor de voler ser un barri
Le noves necessitats i realitats de Sant Cugat dels últims temps, ens porta a voler ser una part dins un tot.
Per això, estem caminant endevant marcan o fent el camí que els veïns ens mereixem.
A vegades som punyents, a vegades dialogants, a vegades reivindicatius, però sempre caminen endavant, reclamen els serveis que no funcionen bé, reivindiquem els equipaments que ens fan falta o els que no compleixen amb el objectius que necessiten els veïns .

Volem ser un barri cohesionat, on les persones siguin la primera prioritat de la nostra convivencia, dels que hi erem, dels que vingueren, i dels estan arriban .
Volem ser un barri, amb serveis educatius, amb serveis per la gent gran, amb serveis per la joventut, amb serveis esportius i culturals.

En fi, VOLEM SER PER CAMINAR!