Saltar a continguts

Associació de Veïns Barri Monestir, Plaça d'en Coll i Sant Francesc

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Serveis

Imatge de complement
FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE GENT GRAN DE CATALUNYA

La Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (fatec) és una entitat sense ànim de lucre i reconeguda d'Utilitat Pública, que agrupa les associacions de persones grans del nostre país, ja siguin llars i casals com també associacions especialitzades d'altres tipus, sempre que estiguin integrades per persones grans. La fatec promou activitats i accions a favor de la promoció de les persones grans a la nostra societat.

Volem ser la casa i l'espai comú de l'associacionisme de gent gran i la veu col·lectiva i organitzada de les persones grans en la construcció d'un país just i solidari participant en totes les activitats socials.

El nostre treball es concreta consolidant i desenvolupant l'associacionisme de gent gran (oferint suport, impulsant la creació de les noves realitats associatives allà on no n'hi ha), essent representatius de l'opinió de la gent gran, promovent la Vida Activa de la gent gran cercant millores i solucions a problemes concrets davant dels Poders Públics. L'estructura descentralitzada de funcionament en delegacions territorials i comarcals, cadascuna d'elles amb les seves pròpies Juntes Directives, afavoreix la proximitat a les associacions de tota Catalunya.

Des de la seva creació, l'any 1982, i actualment amb 519 entitats federades o adherides, la fatec té una trajectòria i una presència social que l'ha feta esdevenir l'organització més representativa de la gent gran de Catalunya

Enllaç: FATEC